Logitech predstavio miš MX ERGO | GamersCyber.com

Registracija Zaboravio password?

Kompanija Logitech predstavila je Logitech MX ERGO, bežični trackball miš kojim postavlja novi standard kada su udobnost i preciznost u pitanju. Nakon gotovo desetljeća otkako je predstavljen posljednji model trackball miša, novi MX ERGO dolazi s jedinstvenim podesivim zglobom, preciznim praćenjem te ga je moguće povezati s više uređaja. Namijenjen je ljubiteljima trackballa i onima koji traže alternativu miševima i touchpadovima.

"Vrlo smo uzbuđeni novim trackballom. Vratio se bolji nego ikad, a ideja za ovaj inovativni trackball inspirirana je našim korisnicima koji su na razne kreativne načine dosezali željenu razinu udobnosti stavljajući razne oblike podložaka ispod miša kako bi postigli željeni kut. MX ERGO je naš prvi prilagodljiv trackball miš koji udobnost podiže na višu razinu upakiranu u vrhunski dizajn.", izjavio je Anatoliy Polyanker, brand direktor Logitecha.MX ERGO smanjuje naprezanje mišića za 20% u usporedbi sa standardnim mišem. Pomoću podesivog postolja možete povećati kut od 0 do 20 stupnjeva, što poboljšava držanje zgloba i pronaciju. Anatomski oblik daje potporu šaci i prstima, dok mekana guma na površini osigurava udobno i dobro prianjanje za dugotrajno korištenje.

MX ERGO nudi najnoviju tehnologiju praćenja, omogućava bržu i precizniju navigaciju s mogućnošću trenutnog mijenjanja brzine i točnosti kursora za optimalnu kontrolu pritiska tipki. LED svjetlo svijetli kada je uključen precizni način rada, što daje idealnu kontrolu pomoću «kuglice za praćenje».

MX ERGO dolazi uz punjivu bateriju koja traje do četiri mjeseca, ovisno o načinu korištenja. Ukoliko vidite da je baterija pri kraju, potrebna je samo jedna minuta punjenja kako biste miš mogli koristili cijeli dan.

MX ERGO radi uz pomoć opcija Logitech Easy-Switch i Logitech Flow koje je moguće besplatno preuzeti kao dio softvera Logitech Options, čime se korištenje na više računala podiže na novu razinu. Jednostavno prebacujte sadržaj između dva računala samo jednim mišem, kopirajte i zalijepite sadržaj, slike ili dokumente.

MX ERGO je elegantno dizajniran pomoću visokokvalitetnih materijala koji su ugodni na dodir. Može se lako upariti s ostalim Logitech proizvodima iz premium segmenta, kao što je Logitech CRAFT, prva tipkovnica s okretnom tipkom, prezenter Logitech Spotlight Presentation Remote ili zvučnici Logitech MX Sound.
Komentari
Iz kategorije

Samsung priprema GDDR6 memo...

img

Samsung se pohvalio da za narednu godinu priprema novu generaciju GDDR memorije za grafičke kart...

Intelovo ”čudovište” ...

img

[code]Intelov Core i9-7980XE je uz AMD-ov Ryzen 9 Threadripper smatran definitvno najbržim i sam...

Prve recenzije Intel Core i...

img

Kao što smo ranije i najavili, Intel je 5. oktobra počeo sa prodajom 8 generacije Core procesor...

Novi Intelov procesor od 18...

img

Intel i AMD su dva vodeća i jedina proizvođača računalnih procesora (ovdje govorimo o proceso...

Intelova Dvanaesta generaci...

img

Intelova Dvanaesta generacija procesora Sapphire Rapids mikroarhitektura nam mozda stize 2020. go...

AMD šalje CrossFire u penziju

img

AMD je krajem protekle sedmice izdao novu verziju svojih drivera (17.9.2) kroz koje je kompanija ...