Logitech predstavio miš MX ERGO | GamersCyber.com

Registracija Zaboravio password?

Kompanija Logitech predstavila je Logitech MX ERGO, bežični trackball miš kojim postavlja novi standard kada su udobnost i preciznost u pitanju. Nakon gotovo desetljeća otkako je predstavljen posljednji model trackball miša, novi MX ERGO dolazi s jedinstvenim podesivim zglobom, preciznim praćenjem te ga je moguće povezati s više uređaja. Namijenjen je ljubiteljima trackballa i onima koji traže alternativu miševima i touchpadovima.

"Vrlo smo uzbuđeni novim trackballom. Vratio se bolji nego ikad, a ideja za ovaj inovativni trackball inspirirana je našim korisnicima koji su na razne kreativne načine dosezali željenu razinu udobnosti stavljajući razne oblike podložaka ispod miša kako bi postigli željeni kut. MX ERGO je naš prvi prilagodljiv trackball miš koji udobnost podiže na višu razinu upakiranu u vrhunski dizajn.", izjavio je Anatoliy Polyanker, brand direktor Logitecha.MX ERGO smanjuje naprezanje mišića za 20% u usporedbi sa standardnim mišem. Pomoću podesivog postolja možete povećati kut od 0 do 20 stupnjeva, što poboljšava držanje zgloba i pronaciju. Anatomski oblik daje potporu šaci i prstima, dok mekana guma na površini osigurava udobno i dobro prianjanje za dugotrajno korištenje.

MX ERGO nudi najnoviju tehnologiju praćenja, omogućava bržu i precizniju navigaciju s mogućnošću trenutnog mijenjanja brzine i točnosti kursora za optimalnu kontrolu pritiska tipki. LED svjetlo svijetli kada je uključen precizni način rada, što daje idealnu kontrolu pomoću «kuglice za praćenje».

MX ERGO dolazi uz punjivu bateriju koja traje do četiri mjeseca, ovisno o načinu korištenja. Ukoliko vidite da je baterija pri kraju, potrebna je samo jedna minuta punjenja kako biste miš mogli koristili cijeli dan.

MX ERGO radi uz pomoć opcija Logitech Easy-Switch i Logitech Flow koje je moguće besplatno preuzeti kao dio softvera Logitech Options, čime se korištenje na više računala podiže na novu razinu. Jednostavno prebacujte sadržaj između dva računala samo jednim mišem, kopirajte i zalijepite sadržaj, slike ili dokumente.

MX ERGO je elegantno dizajniran pomoću visokokvalitetnih materijala koji su ugodni na dodir. Može se lako upariti s ostalim Logitech proizvodima iz premium segmenta, kao što je Logitech CRAFT, prva tipkovnica s okretnom tipkom, prezenter Logitech Spotlight Presentation Remote ili zvučnici Logitech MX Sound.
Komentari
Iz kategorije

GTX 1070ti sa paskal arhite...

img

Procurila fotografija iz Kine koja pokazuje novi model nvidia graficke kartice 10. serije sa Pask...

Razer je najavio Wolverine ...

img

Razer Wolverine je novi gamepad koji će imati šest dodatnih tipki koje će biti zadužene za no...

XPG SX9000 je ADATA-in najb...

img

ADATA je predstavila svoj najnoviji M.2 SSD –XPG SX9000. Ovo je ujedno i najbrži tvrtkin SSD z...

Intelov 12 jezgreni CPU i9 ...

img

Kada se Intelov sljedeći Core i9 procesor pojavi na tržištu u slijedećih mjesec dana ili tako...

AMD ili Nvidia? Tko je na v...

img

Na početku ovog mjeseca tvrtka Steam i njihov Valve je na internet lansirao najnovije rezultate ...

ASUS Z170-A ATX DDR4 matič...

img

ASUS Z170-A je jedna od najjeftinijih Asusovih ploča iz Z170 palete matičnih ploča sa USB 3.1 ...